Indlæser...
Annoncer din virksomhed på 406 domæner, der tilhører 191 lande og 54 sprog

Annoncer din virksomhed på 406 domæner, der tilhører 191 lande og 54 sprog

Enhver begivenhed, der finder sted på vores planet, påvirker direkte og især indirekte økonomien og finanserne i vores virksomheder.

Som iværksættere skal vi ikke kun være meget opmærksomme på vores forretninger (regnskab, skat, finans, økonomiske tilskud, bureaukrati med den offentlige administration, marketing, reklame, IT, telekommunikation, menneskelige ressourcer, salg, kundeservice, logistik, leverandører, investeringer, samarbejdspartnere, ...), men vær også opmærksom, selvom det kun er en time om ugen en fredag ​​aften til de makroøkonomiske begivenheder mellem landene og de mikroøkonomiske begivenheder i vores by og kvarter. Sådan er vi, vi er iværksættere, vi har det i blodet.

Disse oplysninger og data har stor vægt i vores forretningsbeslutninger, selvom vi har en lille virksomhed i vores nabolag, hvilket er grunden til, at samarbejdspartnere er specialister i finans, økonomi, skat, regnskab, lovgivning, offentlig administration, arbejdskraft, finansiel bistand , tilskud, marketing, salg, e-handel, computersikkerhed, databeskyttelse,... vil sammen med vores medarbejdere fra Picasso Business Center offentliggøre meget nyttig information og data på vores blog i 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet. på 54 sprog, så du kan tage de rigtige og effektive beslutninger for din virksomhed, skille dig ud fra dine konkurrenter, vokse i kreativitet, originalitet, generere nye ideer, forretningsvolumen, udvide markedet og være mere kompetent. Du ved allerede, at den, der har viden, har magt.

Små virksomhedsejere, der begynder at vove sig, næres af viden gennem erhvervsuddannelsesmoduler, universitetsgrader, kandidatgrader, YouTube-videoer, blogs og frem for alt bøger. Som en veteran forretningsmand ved du, at du har viden, som mange iværksættere, der lige er startet, ønsker at suge til sig. De er nysgerrige, rastløse og informationstørstige erfaring. Vi tilbyder dig fordelen ved at annoncere for din virksomhed på 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet på 54 sprog.

Publicer din viden i vores forretningscenter med en artikel på vores blog, vi vil vurdere, om den er af stor interesse for iværksættere og små virksomhedsejere på planeten. Betjeningen er enkel og nem:

 1. Du sender os din artikel på mellem 600 og 2500 ord på dit modersmål, navnet på din virksomhed og hjemmesiden. Vi tager os af resten. Vi accepterer e-mail, TXT, DOC eller PDF tekstfiler.
 2. Vi vil verificere, at det er en original tekst, der ikke er offentliggjort på internettet med to anti-plagiatprogrammer, for at sikre, at din artikel og navnet på din virksomhed er placeret i søgemaskinerne.
 3. Når vi informerer dig om varen er original og ikke kopieret, foretager du betaling via bankoverførsel.
 4. Vi vil redigere stavning, design og layout af indholdet af din artikel baseret på designet af vores blog.
 5. Vi vil inkludere et billede, en minivideo relateret til din artikel og 3 links til din virksomheds hjemmeside.
 6. Vi vil oversætte det til 54 sprog og udgive det på 406 domæner i blogsektionen i Picasso Business Center i 191 lande.

Vi behøver ikke at vise dig publikumstal, som de klassiske medier gør, vi innoverer, vi er kreative, vi viser dig fakta: Gennemse vores menu lige nu, og vælg flaget for det sprog, du foretrækker på et af de fem kontinenter. Du vil se, at hvert sprog har et unikt domæne (picassobusinesscenter.es, picassobusinesscenter.co.uk, picassobusinesscenter.com.mx, picassobusinesscenter.cn, picassobusinesscenter.ru, picassobusinesscenter.in, picassobusinesscenter.ma, picassobusinesscenter.co.za, ...) og afhængigt af landet, endda flere sprog med flere domæner, der er unikke for det pågældende land. Hvert domæne er SEO-optimeret til et specifikt land og sprog. Søgemaskiner såsom DuckDuckGo, Baidu, Yandex, Bing, Yahoo! og Google gør resten af ​​arbejdet med at positionere din artikel og din virksomhed.

" Overfør din viden og forretningserfaring om din sektor, produkter eller tjenester i en artikel på vores blog, og vi vil offentliggøre den sammen med navnet på din virksomhed og dit websted for livet på 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet på 54 sprog. "

Dine omkostninger til at offentliggøre din virksomhed i 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet på 54 sprog, er blot at skrive en tekst på mellem 600 og 2500 ord og 2.500€+moms*/artikel. Som du kan forestille dig, er vores omkostninger i programmeringstid, redigering, layout, publicering og computerressourcer for dette store antal domæner, lande og sprog brutale.

* MOMS 0%: Hvis din virksomhed er skattemæssigt beliggende uden for Spanien, er momsen 0%.
* MOMS 0%. Ud af Europa: For salg til virksomheder fra lande uden for EU opkræver vi ikke moms i henhold til europæisk skattelovgivning og handelsaftaler mellem regeringen i dit land og Spaniens regering, på den måde har kunden ikke dobbeltbeskatning og/eller betaling (moms i Spanien + told i dit land).
* MOMS 0%. Inden for Europa: For salg til virksomheder fra lande inden for EU opkræver vi ikke moms i henhold til europæisk skattelovgivning, så længe din virksomhed har intra-europæisk moms registreret i VIES (https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/#/vat-validation), på den måde har kunden ikke dobbeltbeskatning og/eller betaling af skat (moms i Spanien + moms i dit land).
* MOMS 0%. Kanariske Øer, Ceuta og Melilla: For salg til virksomheder på De Kanariske Øer, Ceuta og Melilla opkræver vi ikke moms i henhold til spansk skattelovgivning, på den måde har kunden ikke dobbeltbeskatning og/eller betaling af skat (moms på halvøen + told på De Kanariske Øer, Ceuta eller Melilla).

Artikel

406 domæner, 191 lande og 54 sprog

2500€+moms*

 • Artikel mellem 600 og 2500 ord
 • Stavekontrol og anti-plagiat
 • Design og layout
 • Fotografering og minivideo
 • 3 links til din virksomheds hjemmeside
SKRIV TIL OS

Betingelser:

 • Vi kræver ikke et minimumsantal af publikationer. Du kan skrive 1 artikel, hvis du vil.
 • Du kan skrive så mange artikler, som din virksomheds budget tillader.
 • Det er ikke obligatorisk for din virksomhed at være hostet i vores forretningscenter Picasso Business Center.
 • Artiklen skal forklare et emne, data eller meget konkret og specifik information, som de færreste kender til din sektor, dit produkt eller din service. På denne måde sikrer vi, at den er original og unik.
 • Skriv ikke generel information om din sektor, produkter, tjenester eller din virksomhed.
 • Vi anbefaler at medtage "guldklumper" information, hvor du som iværksætter og din virksomhed demonstrerer erfaring, kvalitet og senioritet.
 • Eksempel 1 på "guldklumper": Mængden af ​​katalysator (Mek Peroxide), der skal tilsættes til polyesterharpiksen, afhænger af omgivelsestemperaturen, idet andelen er 0,5% for hver 5ºC med 100% harpiks: 1% katalysator ved 30ºC, 1,5% katalysator ved 25ºC, 2% katalysator ved 20ºC, 2,5% katalysator ved 15ºC, 3% katalysator ved 10ºC.
  Manuel Villanueva - Tecnofibra, Colombia.
 • Eksempel 2 på "guldklumper": Ananas indeholder en protease kaldet bromelain, det er et enzym, der nedbryder kollagenproteinerne, der danner "flydere" i glaslegemet i dine øjne
  Dr. Gabriel Vargas Kelsh - Øjenoperation, Costa Rica.

Husk at din artikel og links til din virksomheds hjemmeside vil blive publiceret på internettet for livet i 406 domæner tilhørende 191 lande og skrevet på 54 sprog.

Picasso Business Center


Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende