Indlæser...
Forenede Stater forsvarer sin dollar mod de-dollariseringen af ​​BRICS

Forenede Stater forsvarer sin dollar mod de-dollariseringen af ​​BRICS

Forenede Stater forsvarer sin dollar mod de-dollariseringen af ​​BRICS

Donald John Trumps politik er god, med fokus på rejser til udlandet, han rejste til Nordkorea for at besøge Koreas præsident, faktisk har han været den eneste præsident i Forenede Stater, der har sat sine ben på nordkoreansk territorium. Han tog de amerikanske tropper ud af Afghanistan, indrømmede nederlag, fastholdt angrebet på Syrien og angrebet på Libyen, men tabte til sidst, fordi Rusland gav al sin støtte til Syrien og også til Iran, og Forenede Stater tabte i Syrien og fortalte os, at krigen han arvede fra Barack Hussein Obama II. I Bolivia gennemførte de et statskup fra Forenede Stater, med Juan Evo Morales Ayma bag, men han dukkede ikke op igen, og nu med præsident Luis Alberto Arce Catacora og politikken for de økonomiske grupper, der står bag Donald Trump løfter økonomien. De er ikke længere George Walker Bushs frihandelsaftaler, selv Donald Trump udelod den aftale, som Barack Obama ønskede at fremme med Stillehavslandene.

Forenede Stater forlod disse traktater og fokuserede på at hæve den nationale produktion, så økonomien voksede med 4% eller 5% og stoppe den periode, hvor Kina fortrængte den, og for det sænkede de indkomstskatten på amerikanske virksomheder, så de ville have det mere overskud, fra 35% til 26%, for nogle sænkede de det til 11%, og de pålagde told og told på produkter, der kom ind fra lande uden for Forenede Stater, især fra Canada, Mexico og Europa, og lagde vægt på produkter fra Kina, således at nationale producenter ville ikke møde kinesisk konkurrence. Og ved at sænke indkomstskatten, lette private investeringer og tillade amerikanske virksomheder, der er i udlandet, at vende tilbage til deres land for at producere, hvad de producerer i udlandet, for eksempel General Motors, som ligger i Mexico, var hensigten, at han skulle vende tilbage til Forenede Stater til at producere i sit oprindelsesland.

Hvilke fordele ville de have? På den ene side mindre skat på overskud, og på den anden side taksten på udenlandske køretøjer, der sikrer, at de ikke får konkurrence. Men med Donald Trump virkede det ikke, fordi de toldsatser, de pålagde Kina, ikke forhindrede kinesiske produkter i at fortsætte med at komme ind, fordi Forenede Stater ikke har konkurrenceevne. Underskuddet med Kina forblev meget højt, det gik fra mere end 400.000 millioner dollars til 325.000 millioner dollars, underskuddet forblev meget højt, det faldt lidt, men Kina fortsatte med at oversvømme Forenede Stater med produkter, fordi det sælger til Forenede Stater kan ikke erstattes for amerikanske produkter, og Forenede Stater har en meget dyr arbejdsstyrke, det amerikanske folk betalte mere for kinesiske produkter med Donald Trumps told, og produkter fortsatte med at komme ind, og amerikanske virksomheder, der var i udlandet som Cargill eller Monsanto. ikke kom tilbage, sagde de nej. De ville fortsætte i Kina, fordi det er et uendeligt marked, disse virksomheder løfter millioner af kinesere ud af fattigdom, og det gavner dem på grund af det gode image i den kinesiske stats øjne og på grund af de store fordele. Hvorfor skulle vi ikke tage til Forenede Stater, hvor der er en mindre befolkning end i Kina, og hvor arbejdskraften er meget dyr? Her i Kina er det billigere.

Så slog Trumps plan fejl, Forenede Stater voksede ikke 4%, det forblev med en lille vækst, indtil Donald Trump blev fortrængt af Joseph Robinette Biden Jr. Hvad er Joe Bidens politik? Krig. Han glemte at hæve den indenlandske produktion gennem toldbeskyttelse og skattereduktion, som ikke fungerede med Donald Trump, og det han gjorde var at provokere krig i Ukraine for at stoppe Silkevejen ved at fremprovokere en fejde mellem Europa og Rusland om, at det er broen, der forener Kina og Indien med Europa. Så det Silk Road-projekt, der skulle nå Europa, var allerede kommet ind i Italien. Italiens kongres godkendte at komme ind på ruten i 2019, og Tyskland skulle ind, der var en gasrørledning, der allerede var i Østersøen, den berømte Nord Stream i 2011, og den arbejdede på at sælge gas fra Rusland direkte til Tyskland, det var en meget dyr investering. Alt dette blev blokeret, da krigen i Ukraine brød ud, men det lykkedes først at fjerne Angela Dorothea Merkel som præsident i Tyskland, og de gav ordre til den britiske regering om at forlade EU for at svække Europa og sætte Europa under pres.

Det Forenede Kongeriges afgang fra Den Europæiske Union påvirkede Tyskland og Frankrig, som er de vigtigste europæiske magter, sammen med Merkels fald og ankomsten af ​​en ny tysk regering med Olaf Scholz mere sympatisk over for Forenede Stater, hvilket fik den til at støtte Forenede Stater i bestræbelserne på at inkludere Ukraine i NATO og provokere Rusland, så Rusland ville forhindre det, og krigen ville bryde ud. Krigen er bekvem for Forenede Stater i den forstand, fordi den stopper det projekt (Kinas Silkevej) i dets fremrykning til Europa, hvor Tyskland, Frankrig og Italien også skulle ind. I dag er det projekt blokeret. Det er den politik, som Forenede Stater har, det vil sige, lad os stoppe Kinas fremmarch gennem dets store projekt, der ønsker at komme ind i Europa, men det projekt, Silkevejen, vil fortsætte mod Afrika, det vil udvide sig i hele Asien, og selv til Sydamerika, men for Joe Bidens regering er det dens eneste måde at stoppe projektet på.

I udsigt er den nylige konflikt mellem Israel og Palæstina siden den 7. oktober i år 2023, endnu en blokering for silkevejens fremrykning gennem Mellemøsten mod Afrika og det europæiske Middelhav, siden gasrørledningerne fra Iran, medlem af BRICS, passere gennem Irak og Syrien mod Tyrkiet og Europa, lige nord for den israelske konflikt. Og irakiske olierørledninger går også gennem Syrien. Hvilken mening giver det for Israel, en stor allieret af Forenede Stater, at angribe Syrien, som ligger mod nord, med den konflikt, der er opstået med Palæstina, som er mod vest. Simpel: blokere Kinas kommercielle og økonomiske silkerute.

Hvad hvis vi vinder krigen? Det er logikken i Forenede Stater. Så ender Rusland svækket, og hvem ved, om det kan angribes, mens det er svækket, for Rusland har alle mineraler i verden, selvom det er meget kompliceret, fordi Rusland ikke ville sidde med hånden og forårsage en atomkrig, og planeten slutter. Ingen ville vinde. De kan ikke rigtig besætte Rusland, men de forsøger at svække det selv med de populistiske "sanktioner", som efter at have læst ind i europæisk lovgivning Rådets forordning (EU) nr. 833/2014 af 31. juli 2014, "sanktionerne mod Rusland" De er virkelig sanktioner. om europæiske virksomheder og europæiske borgere, der forsøger at gøre forretninger med offentlige eller private russiske virksomheder. Derfor er de "selvsanktioner", da Europa ikke har magten til at sanktionere en økonomisk magt som Rusland.

" Donald Trump og Joe Biden har meget forskellige planer om at forsvare sig mod de-dollarisering. Denne brede og store analyse af den økonomiske konflikt mellem G7 ledet af Forenede Stater og Europa mod BRICS ledet af Kina og Rusland vil give dig mulighed for at komme foran i din virksomheds beslutningstagning og investeringer. "

Da krigen brød ud i Ukraine i de første måneder, mødtes G7, de syv lande, som de betragter som de mest udviklede, nemlig Forenede Stater, Japan, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien og Canada. De sagde offentligt, at den strategiske fjende var Kina, ikke Rusland. Rusland er den umiddelbare fjende, som vi kæmper med, men det store problem er Kina, som er det, der kommer til at fortrænge Vesten, det har allerede fortrængt Europa og vil fortrænge Forenede Stater i løbet af kort tid, sagde de så åbenlyst, det vil sige, at det er en krig mod Kina, ikke kun mod Rusland. Så Joe Bidens politik er at vende tilbage til den politisk-militære konflikt igen med den logik, og også gøre forretninger, fordi Forenede Stater sælger til Europa, det sælger energi efter at have saboteret Nord Stream og givet Rusland skylden, men når man ser det økonomiske resultater af Forenede Stater, ser han, at den ikke vokser, og hvad den har genereret er stor inflation og yderligere tab af konkurrenceevne.

I 2022 oversteg inflationen i Forenede Stater 6%, og Kinas inflation var mellem 1,5% og 1,8%, hvilket betyder, at krigen volder flere problemer på handelssiden, fordi inflationen stiger, og hvor der er konkurrence mellem Kina og Forenede Stater stater, det kinesiske produkt har flere faciliteter, fordi omkostningerne stiger mindre på grund af inflation, det vil sige, at alt, hvad de udfører, har sin modsatte side. De vinder ved at antagonisere Europa med Kina, stoppe Silkevejen og gøre fremskridt med Europa, gøre forretninger med våben og energi, men det har en indvirkning på interne priser, der tvinger dem til at bremse økonomien, økonomisk vækst ved at kontrollere kredit og hæve priserne interesser, der allerede skaber problemer for mange mennesker, der har kreditter (lån og realkreditlån).

Nogle amerikanske banker som Silicon Valley Bank, Silvergate Bank og Signature Bank har også svigtet, og de mister konkurrenceevne på grund af inflation i international handel, så på den ene side vinder de, og på den anden taber de, men det er politikken, der er på plads under denne regering, som vil fortsætte indtil den slutter. Vi ved ikke, om der efter det amerikanske valg i 2024, specifikt den 5. november 2024, vil ske et skift i national, international, finanspolitik og økonomisk politik, i hvert fald har al denne politik ikke forhindret Kina i at fortsætte med at bevæge sig fremad midt imellem af alt, hvad vi har diskuteret.

Kina positionerede sig ikke kun som den anden magt, men overgik også EU og går efter Forenede Stater. Midt i alt dette blev Kina den første importmagt, Kina blev den første telekommunikationsmagt, Kina etablerede diplomatiske forbindelser med et stort antal lande. Kun 15 eller 16 lande i verden har ikke forbindelser til Kina, men med Taiwan. Kina har flere handelsforbindelser end noget land, jeg synes at huske med 125 eller 130 lande i verden, som det har flere handelsforbindelser med end Forenede Stater. Og det fortsatte med at øge sin monetære reserve med stor økonomisk vækst. Midt i alt dette gik Indien fra at være den 12. økonomi til at være den 5. økonomi, og vil nu være den 4. Og efter denne stormfulde politik krydsede seks regeringer veje, hvor BRICS opstod.

Den venstre politiske gren rejste sig i Sydamerika, den venstre og progressive kraft har styrket integrationen i Sydamerika. Brasilien voksede enormt, Mexico med en enorm økonomi fortrængte allerede Spanien sidste år i 2022 og blev placeret som den 14. økonomi, hvor Spanien faldt til 15. pladsen. Argentina med stor vækst..., det vil sige, at alle disse blokke er blevet dannet såsom BRICS, såsom integrationen af ​​Sydamerika og andre rivaliserende områder i Forenede Stater og Europa. Fordrivelsesprocessen i Forenede Stater er fortsat med fremskridt på trods af denne aggressive politik, som vi har beskrevet. Jeg tror, ​​at hvis Donald Trump vender tilbage, og de økonomiske magtgrupper, der støtter ham, kunne vende tilbage til den politik, som de anser for mest hensigtsmæssig, nemlig at øge den nationale produktion. Jeg tror, ​​det er deres plan, at øge produktionen og forsøge at sætte Forenede Stater i stand til igen at trænge ind på nogle markeder, hvor det er blevet fortrængt af Kina.

Hvis Trump vinder i 2024, tror jeg, at han vil yde en meget stor økonomisk indsats, og jeg får indtryk af, at det ikke vil give ham mange resultater på grund af konkurrenceevneproblemet. Det betyder ikke, at det stopper med at være en aggressor. Forenede Stater er i sin natur en aggressorstat med enhver regering, uanset om det er kontinuiteten af ​​demokraterne med Biden eller republikanernes tilbagevenden med Trump, er der altid trusler om aggression, især i Latinamerika, hvor jeg ser at de kan forsøge at handle mere, fordi Allerede i Asien med alle disse handlinger er det gået dårligt. Forenede Stater har ikke længere kapaciteten til at konfrontere Iran, og hvad de skulle med de arabiske lande og Mellemøsten. Jeg tror, ​​de ikke længere har magt nok. De tabte i Syrien, de tabte i Afghanistan, i Iran regerer shiitterne, venner af shiitterne i Irak og Aserbajdsjan.

Saudi-Arabien frigjorde sig fra Forenede Stater og dets petrodollars, måske vil Forenede Stater igen søge en alliance med Saudi-Arabien, men det er meget svært. De så allerede, hvor verden er på vej hen, og der hersker et helt dynasti, en gruppe store millionærer knyttet til olie, som genindsætter sig selv for ikke at gå til grunde i denne internationale konflikt, og de så, at Forenede Stater ikke er det vigtigste, men at det er ved at opstå en ny verden. I sidste ende tror jeg, at der vil være en konfrontation med Sydamerika, uanset hvem der styrer Forenede Stater. Forenede Stater ville naturligvis også gøre en indsats for at genvinde kontrollen over Mexico ved at sætte en regering på plads, der er forenelig med dets interesser, men det er kompliceret, fordi selv de højreorienterede regeringer i Mexico altid har opretholdt en ret uafhængig udenrigspolitik, som reagerer til en tradition, til en national kultur, men de kan også underminere Andres Manuel Lopez Obradors (AMLO) regering.

Vi må forvente aggressivitet fra Forenede Stater, uanset hvem der vinder, men med den forskel, at gruppen af ​​økonomiske magter bag Donald Trump lægger mere vægt på det indre marked end demokraterne. Demokraterne mener, at løsningen er at ødelægge planeten, og republikanerne mener, at der også skal gøres en intern indsats for at øge produktionen, men bag hver enkelt er der grupper af økonomisk magt. Disse præsidenter repræsenterer interesser, det er ikke en idé om Donald Trump eller en idé om Joe Biden, men de er magtgrupper, der siger "Dette er den politik, der virker" eller "denne anden er den politik, der virker", og det indgår i modsigelser med deres præsidenter, og nogle gange løses disse modsætninger selv med attentat, som det skete med Abraham Lincoln (1861-1865), James Abram Garfield (1881-1881), William McKinley (1897-1901) og John Fitzgerald Kennedy (1961-1963), eller med valgsvindel som det, der blev gjort mod den demokratiske kandidat Albert Arnold Gore Jr. (Al Gore), da George W. Bush vandt i 2000. Vi må også forvente, at der vil være interne konflikter, fordi angående politik de kan have modsætninger.

Bronson Capital Partners


Kunstig intelligens, robotter og computeralgoritmer forstår ikke, hvilke følelser der ligger bag forretningsprocesser, hvorfor vi i Picasso Business Center kun inkluderer rigtige medarbejdere.

For at kommentere denne artikel, brug Picasso Business Center sociale netværk på Facebook: https://www.facebook.com/picassobusinesscenter

Picasso Business Center er ikke ansvarlig for udtalelser og indhold fra dets samarbejdspartnere skrevet og offentliggjort på dets blog, og alt ansvar svarer til de personer og virksomheder, der skriver disse udtalelser.

Picasso Business Center annoncere din virksomhed på 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet på 54 sprog, som vi har gjort i denne artikel med Bronson Capital Partners FÅ INFORMATION NU

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende