Indlæser...

Europa
Din indgang til Europa

Beskyt dit hjem ved at registrere din virksomhed på Picasso Business Centers skatteadresse.

Europæisk virtuelt kontor med kommerciel adresse i Europa. Find din virksomhed på Google Maps i Spanien for at styrke tilliden og lette dit salg til europæiske kunder med et marked på 448 millioner mennesker.


Europæisk skat/kommercielt domicil for din virksomhed

Fra 9€/måned skat/social/kommercielt domicil for virksomheder i finansdistriktet Malaga, Costa del Sol (Spanien), modtagelse af postkorrespondance, scanning og daglig postforsendelse1. Tilmeld dig Europa på Google Maps.

Sender breve fra Europa

Afsendelse af post fra Malaga (Spanien) til ethvert land4, modtagelse af indhold på mail i PDF og efterfølgende udskrivning.

Europæisk SSL/TLS-hosting

Sikker SSL/TLS-webhosting med spansk IP og SHA-256-algoritme med 2048-bit RSA-kryptering. Optimer trafikken for spanske og europæiske kunder.

Grundlæggende webdesign12

Dit første SSL/TLS sikre websted med det privilegerede domæne www.dinforretning.picassobusinesscenter.es og en prestigefyldt email dinforretning@picassobusinesscenter.es omdirigeret til din email.
[Virkelig Eksempel]

.ES eller .EU domæner7

.ES eller .EU domæneregistrering og webomdirigering, professionaliser dit image blandt europæiske kunder.

Wordpress/Prestashop8

Positioner dig selv med en selvadministreret hjemmeside eller onlinebutik (GFD inkluderet) i Europa.

Europæiske telefonnumre

Eksklusivt firmatelefonnummer til Malaga, Spanien: 952, 951 eller 851. Direkte viderestilling af opkald til dit land2.

Opkaldsbesvarelse
Telephone service in english with OWN NUMBER and attended with the name of your company  Service téléphonique en français avec PROPRE NUMÉRO et répondu avec le nom de votre entreprise  Telefonservice in deutscher Sprache mit EIGENER NUMMER und mit dem Namen Ihres Unternehmens beantwortet  Servizio telefonico in lingua italiana con PROPRIO NUMERO e risposta con il nome della vostra azienda  Atención telefónica en español con NÚMERO PROPIO y atendido con el nombre de su empresa

Telefonsupport på op til fem sprog (engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk5) med EGET NUMMER og adresseret med navnet på din virksomhed. Samtale skrevet og sendt på mail. Spamopkaldsfiltrering.

Virksomhedsinterview9

Offentliggørelse af interview med foto og video, der optimerer SEO-positioneringen af ​​din virksomhed på 54 sprog.

Europæiske faxnumre

Ubegrænset modtagelse og afsendelse2 y 3 af faxer fra Spanien til ethvert land i verden, meddelelse og afsendelse af indhold via e-mail i PDF.

Telefonadministration

Vi foretager forretningsopkald på dine vegne på spansk6 til spanske banker, spanske advokater, spanske leverandører og klienter...

Fortegnelser over europæiske virksomheder10

Registrering af din virksomhed i mapper over spanske og europæiske virksomheder, positionering af dit brand i Europa.

Har du brug for en service, som vi ikke har nævnt, så spørg os uforpligtende NU, det har vi nok ikke tænkt på.

picasso business center skjorte

1Maksimal varighed af postdepot 1 år, i pakker er der ingen depot. Maksimal pakkedimensioner: 10kg og 1m x 1m x 1m. Vi accepterer modtagelse af certifikater. Maksimal scanning på 6 sider pr. brev inklusive ydersiden af ​​konvolutten (tilføj 0,50€ pr. ekstra side). Indendørs scanning og post-/pakkefremsendelse efter at have modtaget underskrevet lovpligtig tilladelse. Al korrespondance modtaget og videresendt vil blive inspiceret af sikkerhedsmæssige årsager. De skatter og told, som de kompetente myndigheder kræver af kunden for at modtage den fremsendte korrespondance og/eller pakken, vil være kundens ansvar. Højst kun ét kommercielt, skattemæssigt, socialt eller virksomhedsnavn pr. kontraktkontor vil være tilladt at registrere sig i Google Maps eller Google My Business.

2Nødvendig 10€+moms for at skaffe midler til viderekald. Tjek viderekaldspriser (+info).

3Afsendelse af en fax via email modtaget. Mistænkte spam-indsendelser, vilkårlig afsendelse af faxer og lignende vil ikke blive accepteret.

4Tjek forsendelsespriserne for posten (+info).

5Ideel til udenlandske forretningsmænd, der ikke behersker det spanske sprog, eller spanske forretningsmænd, der ikke behersker engelsk, ved at sende telefonsamtalen via email. Nødvendig 100€+moms for at skaffe midler til besvarede opkald: For hvert besvarede opkald vil du blive opkrævet 1€+moms/opkald plus 2€+moms/minut startet. Månedlig afsendelse af opkaldsresumé Opkald besvares på spansk og engelsk, hvis du har brug for telefonopmærksomhed på flere sprog (fransk, tysk og/eller italiensk) til den månedlige takst (95€/måned+moms) skal du tilføje 50€/måned+moms for hver Sprog.

6Ideel til udenlandske forretningsmænd, der ikke behersker det spanske sprog, sender vi telefonsamtalen via email. 30€+moms, der er nødvendig for at skaffe midler til foretagne opkald: For hvert foretaget opkald vil du blive opkrævet 30€+moms/opkald som administrationsgebyr. Der foretages ikke salg, kun forretningsopkald administreres. Månedlig afsendelse af opkaldsresumé.

7.ES eller .EU domæne + webomdirigering. For at registrere et .ES- eller .EU-domæne skal domæneejeren være en fysisk person (ikke en virksomhed) bosiddende i det europæiske territorium (borger i EU, Island, Liechtenstein, Norge eller Schweiz). Du skal sende det scannede nationale identitetsdokument og nummeret på nævnte dokument. Hvis domæneejeren er fra Storbritannien eller Gibraltar, vil de ikke være i stand til at opretholde .ES- eller .EU-domæner på grund af Brexit. Hvis du ikke opfylder dette krav, kan vi registrere domænet i navnet på Picasso Business Center -repræsentanten og derefter aktivere det for dig. Dette alternativ har ingen ekstra omkostninger.

8Installation af et selvadministreret websted med Wordpress eller onlinebutik med Prestashop + GFD (Europæisk Generel Databeskyttelsesforordning).

9Interview udført på email eller telefon om din virksomhed med minimum 1500 ord, et foto og en video offentliggjort på vores blog på 54 sprog, og positionerer din virksomhed, SEO og brandimage på internettet. Interview kun tilgængelig i "Komplet Takst årlig".

10Registrering i to spanske virksomhedsmapper: Interempresas og Infoisinfo, og en amerikansk: Sitejabber.

11Kontrakten, som du vil underskrive, vil kun blive skrevet på spansk, da vores virksomhed er spansk, og de tjenester, vi leverer, udføres i Spanien.

12Hvis du ikke har en professionel hjemmeside, giver vi dig et simpelt webdesign med et professionelt privilegeret domæne www.dinforretning.picassobusinesscenter.es og en prestigefyldt kommerciel email omdirigeret til din dinforretning@picassobusinesscenter.es, livslang hosting i eksklusiv SSL/TLS sikker web hosting med spansk IP. Service kun tilgængelig i årskontrakter. Nødvendige data: 1 hovedbillede 1920x1080 px, 1 produkt/tjenestebillede 960x1080 px, beskrivelse af tre produkter/tjenester (maks. 254 tegn for hvert produkt/tjeneste), kontakt-email, telefon, google maps-link (du skal anmode om google-brevet min virksomhed med den tildelte adresse på Picasso-erhvervscentret), kundeservicetid og links til sociale medier (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram og/eller youtube). Udarbejdelse af den valgfrie GFD (Europæisk Generel Databeskyttelsesforordning) og cookie-meddelelse: 45€ + MOMS (enkeltbetaling).

Takster tarifas

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende