Indlæser...

Kontakt

Kunstig intelligens, robotter og computeralgoritmer forstår ikke, hvilke følelser der ligger bag forretningsprocesser, hvorfor vi i Picasso Business Center kun inkluderer rigtige medarbejdere.

Malaga finansdistrikt:

Europa Picasso Business Center
Plaza Villa de Castelldefels 4
Picasso Business Center, Oficina AAA
29006 Malaga, Costa del Sol, Spain, Europe

 

Google Maps

Tvivl / Spørgsmål:

Email:
Engelsk Online chat: Direkte på engelsk
Telefon: 0034 952329963
Mandag-Fredag ​​9:00-18:00 CET
(I telefonen taler vi kun engelsk og spansk)

 

Ansæt NU
ingen fast periode

Dit firma i 191 lande og 54 sprog

Jeg er sælger på det mest profitable forretningscenter i Europa med virtuelle kontorer fra 9€/måned, ingen fast periode.

Med mere end års erfaring som forretningsmand i Storbritannien og Spanien, og sælger i sektorer som teknologi, mad, kemi, kultur, handel, byggeri, gæstfrihed og sundhed, vil jeg rådgive dig og løse behovet for en kommerciel placering, som din virksomhed har.

Vores virtuelle kommercielle hosting-tjenester i vores faciliteter giver dig nem og hurtig adgang til et meget forbrugeristisk europæisk marked med 448 millioner kunder ved at leje et virtuelt kontor med vores strategiske kommercielle ledelse.

Vi promoverer og positionerer din virksomhed på internettet i 191 lande og 54 sprog på en lang række domæner, der ejes af Picassos forretningscenter. Vi har ingen konkurrence i Europa.

Vi er strategisk placeret i det finansielle distrikt i Malaga, idet vi er den 4. by med den mest økonomiske aktivitet i Spanien, og har den 4. vigtigste internationale lufthavn i Spanien. I 2023 var Malaga-provinsen hjemsted for 218.970 aktive virksomheder. Hovedkvarteret for de mest fremtrædende internationale virksomheder beliggende i provinsen Malaga er: CapGemini, Ernst & Young, Indra, CitiGroup, Google Cybersikkerhedscenter, IMEC (forsknings- og udviklingscenter inden for halvledere og nanoteknologi), Montero, Ubago, Dekra, TDK, Fujitsu, Ricoh, Charanga, Mayoral, Caterpillar, Alstom, Air Liquide, Oracle, Ericsson, Siemens, PWC, TÜV Rheinland, Ingenia, Ferrovial, FCC, Unicaja, Primor, Hojiblanca, Embarba og Tiendanimal blandt andre.

Vores forretningscenter ligger kun 11 minutter i bil fra Malaga Marina lystbådehavn dedikeret til superyachter, der har 33 fortøjninger til både op til 180 meter i længden. Og 8 minutter i bil fra Malaga San Andres Marina lystbådehavn som i 2027 vil have 600 fortøjninger til både og lystbåde op til 60 meters længde.

En 8-minutters kørsel væk vil du have Malaga maritime fragthavn, der modtager 400 meter lange megafragtskibe såsom Al Zubara med en kapacitet til 195.636 tons (19.870 containere) og Malaga maritime krydstogthavn, der huser 362 meter- lange megacruise-skibe såsom Wonder of the Seas med kapacitet til 235.600 tons (6.988 passagerer), der i 2023 var den 5. travleste havn i Spanien og den 6. vigtigste havn i Middelhavet for krydstogter.

Picasso Business Center har internationale kunder som den britiske NGO The National Deaf Children's Society, de britiske virksomheder Proceed Group, GJS International Tax, Scotia Investments, den marokkanske erhvervsgruppe Trophor Group, de spanske virksomheder Plan Eleven Group, Mac-KV, Malrod, Arsel Business, Soho Capital Found og Raisa Gestion, det chilenske firma Inversiones DRV Novystor eller det kinesiske firma Cool Buying.

At investere i Malaga er en sikker forretning. Byen har industrier inden for byggeri, tekstil, logistik, handel og turisme, foruden den nye teknologisektor, hvor Malaga TechPark (Andalusia Technology Park eller PTA) er erhvervsparken, der er specialiseret i IKT-sektoren, centrerer teknologisk og R+D. Malagas erhvervsnetværk består af industriområder San Gabriel, Alameda Sup G1, Velazquez, Villa Rosa, Trevenez, Santa Teresa, Santa Barbara, San Luis, Perez Texeira, La Huertecilla, La Estrella, El Viso, Azucarera, Malaga Nostrum, Alameda Sup I2 og det store industriområde Guadalhorce, den største i Andalusien med 2,5 millioner kvadratmeter og hvor 1.200 virksomheder arbejder alene i dette industriområde, hvilket giver beskæftigelse til mere end fem tusinde mennesker med en gennemsnitlig årlig omsætning på 1.000 millioner euro. I alt har Malaga mere end 6,5 millioner kvadratmeter i industriområder, der huser mere end 4.000 virksomheder og giver mere end 45.000 arbejdspladser. Uden at glemme sportssektoren, hvor sportspaladset Jose Maria Martin Carpena er hovedkvarteret for basketballklubben Unicaja Malaga, som er den største sportshal i det sydlige Spanien, og som anekdotisk har den største videoresultattavle i Europa (130 m2 audiovisuel overflade), og stadionet La Rosaleda fodboldstadion, hjemsted for Malaga Fodboldklub, ​​hjemsted for 1982 FIFA Verdensmesterskab og hjemsted for 2030 FIFA Verdensmesterskab.

Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig med det samme via telefon og online chat eller via email på dit sprog inden for mindre end 24 arbejdstimer hver dag hele året fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00.

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende