Indlæser...
Kontorudlejningspriser
Grundlæggende: 9€/måned | Fremskreden: 45€/måned | Komplet: 95€/måned
Takster fra
9€/måned
B2B virtuelle kontortjenester i Europa

Europa
Virtuelle kontorpriser
Ingen fast periode

International betalingsplatform PayPalⓇ

Du behøver ikke at være PayPal-kunde

Picasso Business Center Ⓡ har ikke adgang til vores kunders bank- og finansielle data. Vi arbejder med den prestigefyldte internationale betalingsplatform PayPalⓇ, hvortil vi omdirigerer fra vores hjemmeside, accepterer MastercardⓇ, VisaⓇ og American ExpressⓇ kredit- og debetkort, og udfører betalingsprocessen uafhængigt af Picasso Business Center Ⓡ, når betalingen er gennemført betalingsproces, omdirigerer PayPalⓇ dig til vores hjemmeside.


· Revolut Bank UAB er et privat selskab med begrænset ansvar, hvis bankfilial etableret i Spanien er registreret med nummer 1583 i Spanske Bank (www.bde.es), registreret i Madrids Handelsregister (www.rmercantilmadrid.com) i bind 44863, bog 0, folio 1, sektion 8, ark M789831, post 1), CIF: W0250845E og med adresse på Principe de Vergara-gade 132, Lexington kontorer, 4. sal, 28002, Madrid.

Kontakt
Tvivl / Spørgsmål

Sammenlign pakkerne her, og når de er betalt, kontakt vores personale for at begynde at udvide din virksomheds tilstedeværelse i Malaga.
108,90€ med MOMS
10,89€ med MOMS
544,50€ med MOMS
54,45€ med MOMS
1149,50€ med MOMS
114,95€ med MOMS
Lokaliser din virksomhed på Google Maps i Spanien for at styrke tilliden og lette dit salg til europæiske kunder med et marked på 448 millioner mennesker.
Husk:
  • Placering af det fysiske hovedkvarter for din virksomhed i Malagas finansielle centrum .
  • Øjeblikkelig email besked om postkorrespondance.
  • Receptionsservice, med øjeblikkelig meddelelse via email.
  • Eksklusivt telefonnummer til din virksomhed.
  • Opkaldsoverførselstjeneste.
 
  • Personlig telefonopmærksomhed til besvarelse af opkald på vegne af din virksomhed på engelsk og spansk med øjeblikkelig meddelelse via email.
  • Din hjemmeside med et .es- eller .eu-domæne, konsoliderer din virksomhed i Europa.
  • Rejs frit på dine ferier og arbejdsrejser.
  • Forbliv rolig og tryg, fordi din virksomhed bliver taget hånd om under din sygemelding..

1Maksimal varighed af postdepot 1 år, i pakker er der ingen depot. Maksimal pakkedimensioner: 10kg og 1m x 1m x 1m. Vi accepterer modtagelse af certifikater. Maksimal scanning på 6 sider pr. brev inklusive ydersiden af ​​konvolutten (tilføj 0,50€ pr. ekstra side). Indendørs scanning og post-/pakkefremsendelse efter at have modtaget underskrevet lovpligtig tilladelse. Al korrespondance modtaget og videresendt vil blive inspiceret af sikkerhedsmæssige årsager. De skatter og told, som de kompetente myndigheder kræver af kunden for at modtage den fremsendte korrespondance og/eller pakken, vil være kundens ansvar. Højst kun ét kommercielt, skattemæssigt, socialt eller virksomhedsnavn pr. kontraktkontor vil være tilladt at registrere sig i Google Maps eller Google My Business.

skattemæssigt hjemsted
Format til registrering af din kommercielle adresse i Google Maps

Vejledning til registrering af din virksomhed på Google Maps
Klik her og følg disse instruktioner for at registrere din virksomhed på Google Maps

2Nødvendig 10€+moms for at skaffe midler til viderekald. Tjek viderekaldspriser (+info).

3Afsendelse af en fax via email modtaget. Mistænkte spam-indsendelser, vilkårlig afsendelse af faxer og lignende vil ikke blive accepteret.

4Tjek forsendelsespriserne for posten (+info).

5Ideel til udenlandske forretningsmænd, der ikke behersker det spanske sprog, eller spanske forretningsmænd, der ikke behersker engelsk, ved at sende telefonsamtalen via email. Nødvendig 100€+moms for at skaffe midler til besvarede opkald: For hvert besvarede opkald vil du blive opkrævet 1€+moms/opkald plus 2€+moms/minut startet. Månedlig afsendelse af opkaldsresumé Opkald besvares på spansk og engelsk, hvis du har brug for telefonopmærksomhed på flere sprog (fransk, tysk og/eller italiensk) til den månedlige takst (95€/måned+moms) skal du tilføje 50€/måned+moms for hver Sprog.

virksomhedsdomicil i Malaga
virksomhedsdomicil i Andalusien
virksomhedsdomicil i Spanien
Brev, vi har modtaget med din Google My Business-bekræftelseskode for at få din virksomheds domicil i Malaga

6Ideel til udenlandske forretningsmænd, der ikke behersker det spanske sprog, sender vi telefonsamtalen via email. 30€+moms, der er nødvendig for at skaffe midler til foretagne opkald: For hvert foretaget opkald vil du blive opkrævet 30€+moms/opkald som administrationsgebyr. Der foretages ikke salg, kun forretningsopkald administreres. Månedlig afsendelse af opkaldsresumé.

7.ES eller .EU domæne + webomdirigering. For at registrere et .ES- eller .EU-domæne skal domæneejeren være en fysisk person (ikke en virksomhed) bosiddende i det europæiske territorium (borger i EU, Island, Liechtenstein, Norge eller Schweiz). Du skal sende det scannede nationale identitetsdokument og nummeret på nævnte dokument. Hvis domæneejeren er fra Storbritannien eller Gibraltar, vil de ikke være i stand til at opretholde .ES- eller .EU-domæner på grund af Brexit. Hvis du ikke opfylder dette krav, kan vi registrere domænet i navnet på Picasso Business Center -repræsentanten og derefter aktivere det for dig. Dette alternativ har ingen ekstra omkostninger.

8Installation af et selvadministreret websted med Wordpress eller onlinebutik med Prestashop + GFD (Europæisk Generel Databeskyttelsesforordning).

9Interview udført på email eller telefon om din virksomhed med minimum 1500 ord, et foto og en video offentliggjort på vores blog på 54 sprog, og positionerer din virksomhed, SEO og brandimage på internettet. Interview kun tilgængelig i "Komplet Takst årlig".

10Registrering i to spanske virksomhedsmapper: Interempresas og Infoisinfo, og en amerikansk: Sitejabber.

11Kontrakten, som du vil underskrive, vil kun blive skrevet på spansk, da vores virksomhed er spansk, og de tjenester, vi leverer, udføres i Spanien.

12Hvis du ikke har en professionel hjemmeside, giver vi dig et simpelt webdesign med et professionelt privilegeret domæne www.dinforretning.picassobusinesscenter.es og en prestigefyldt kommerciel email omdirigeret til din dinforretning@picassobusinesscenter.es, livslang hosting i eksklusiv SSL/TLS sikker web hosting med spansk IP. Service kun tilgængelig i årskontrakter. Nødvendige data: 1 hovedbillede 1920x1080 px, 1 produkt/tjenestebillede 960x1080 px, beskrivelse af tre produkter/tjenester (maks. 254 tegn for hvert produkt/tjeneste), kontakt-email, telefon, google maps-link (du skal anmode om google-brevet min virksomhed med den tildelte adresse på Picasso-erhvervscentret), kundeservicetid og links til sociale medier (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram og/eller youtube). Udarbejdelse af den valgfrie GFD (Europæisk Generel Databeskyttelsesforordning) og cookie-meddelelse: 45€ + MOMS (enkeltbetaling).


Ofte spørgsmål faq

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende