Indlæser...
1. by i verden i 2023, hvor udstationerede vil på arbejde: Malaga

1. by i verden i 2023, hvor udstationerede vil på arbejde: Malaga

1. by i verden i 2023, hvor udstationerede vil på arbejde: Malaga

Ikke alene er Spanien nummer et land i verden, hvor expats ønsker at bo og arbejde, men Malaga er nummer et by i verden. Dette er de oplysninger, der tilbydes af undersøgelsen udført i december 2023 af InterNations GmbH, en virksomhed, der forbinder expats fra 420 byer ved at afholde begivenheder, tilbyde råd og information rundt om i verden og hjælpe dem med at nyde den internationale oplevelse med andre globale hoveder.

Malaga rangerer først ud af 49 i Expat City Ranking 2023. Ifølge de adspurgte er Malaga den højest vurderede by i verden for lokal venlighed, hvor 89% af de adspurgte expats siger, at Malaga-borgere er særligt venlige over for udenlandske indbyggere. Det er også byen, der indtager andenpladsen i jagten på venner, kontakter og socialt liv, og opmuntrer til oprettelsen af ​​et personligt støttenetværk, hvilket letter bosættelsen af ​​en udlænding.

Livskvalitetsindekset er et andet af højdepunkterne i Malaga. Indtager førstepladsen for sit velkendte og populære klima og solrige vejr. Dets naturlige miljø samt den fremragende luftkvalitet er også rangeret blandt de 10 bedste på planeten. Der er mange muligheder for at nyde dette, da byen ligger nummer to i verden for sine fritidsmuligheder, derudover er Malaga blandt de 10 bedste inden for kategorierne rejser, turisme, transit og sundhed. Understreger, at sundhedsydelser er overkommelige og let tilgængelige. Med hensyn til sikkerhed og sikkerhed er det 13. i verden.

Byens arbejdsindeks for udlændinge ligger over gennemsnittet på en 13. plads. Malaga er på førstepladsen i balancen mellem arbejde og privatliv. Expats i Expat Essentials Index er også særligt glade for boligsituationen i Malaga: indkvartering er ikke kun let at finde for expats, men det er også nemt at betale. Faktisk ser byen ud til at være en god destination for expats på et begrænset budget, forudsat at den disponible husstandsindkomst er mere end nok til at leve et behageligt liv. Det rangerer også først i privatøkonomisk indeks, hvor det også topper listen for de samlede leveomkostninger. Samlet set er 88% af expats tilfredse med deres liv i Malaga sammenlignet med 72% globalt.

Andre aspekter, der er værd at fremhæve, er de akademiske tilbud til at lære det lokale sprog, med et væld af private sprogakademier beliggende nær stranden og den officielle sprogskole, der administreres af landets regering med meget overkommelige priser det lokale sprog (spansk) er let at lære. Ud over at åbne en lokal bankkonto ved blot at have identifikationsdokumentet for udlændinge, er det en simpel procedure, der udføres på en politistation. Mere information om immigration: https://www.picassobusinesscenter.dk/dansk-danmark-advokat-nie-udlændinges-identitetsnummer.html

" Malaga er den by, som alle udlændinge foretrækker i 2023 til at gå på arbejde for livskvalitet, sol og for en følelse af velvære for at kunne leve under de bedste forhold, primært på grund af antallet af solskinsdage. Med fjernarbejde er det muligt for enhver virksomhed i verden. "

Vi må ikke glemme, at Malaga er den 4. by med den mest økonomiske aktivitet i Spanien, den har den 4. vigtigste internationale lufthavn i Spanien og har den 5. travleste havn i Spanien. Mere statistik: https://www.picassobusinesscenter.dk/dansk-danmark-statistikker-malaga-picasso-business-center.html

Med hensyn til mobilitet er der meget infrastruktur, der letter det. At komme rundt i Malaga til fods er lidt arbejde, da afstandene er relativt korte, fra ethvert punkt i udkanten til det historiske centrum kan det tage maksimalt 1:30 timers gang, og transport på cykel eller el-scooter er let takket være cykelstier. Offentlig transport er overkommelig ved at tage bus, taxa, Uber, Bolt, Cabify og metro (underjordiske tog), for kyst- og nabobyer har den en høj frekvens af transport med bus og pendeltog.

Til rejser til andre byer i Spanien har den et stærkt og godt forbundet netværk af motorveje, veje samt en omfattende jernbaneinfrastruktur med højhastighedstogene AVE, Avlo, Ouigo og Iryo. Ud over nationale og internationale flyvninger fra Pablo Ruiz Picasso internationale lufthavn, der ligger 13 minutter i bil fra Picassos forretningscenter.

Og storslået turisme, både kultur-, fritids- og frem for alt arbejdsturisme forbundet med livskvalitet, udgør en meget klar vej for Europa og specifikt for Spanien. Der er en meget fokuseret del, hvor de tre byer i verden, som enhver udlænding foretrækker til at gå på arbejde og bo, er Malaga, Alicante og Valencia. Og årsagerne er for livskvalitet, for antallet af solskinstimer og for en følelse af, hvor velværet i disse tre spanske byer hæver sig over enhver by i verden, at kunne leve under de bedste forhold med et grundlæggende element , mængden af ​​solskinsdage. Hvis du kan vælge med fjernarbejde, hvis din virksomhed kan lade dig telearbejde, hvor du vil, hvad denne rapport siger er, at du ville vælge Malaga, Alicante eller Valencia i centrum af verden, hvor udstationerede ønsker at arbejde, fordi det er her Livskvalitet, lykke og dage med smil skyder i vejret.

Siden den første Expat Insider-undersøgelse i 2014 har Spanien altid været blandt de 10 bedste i livskvalitetsindekset. Langt de fleste expats er glade for kulturen og nattelivet i Spanien og dets muligheder for rekreativ sport. Heldigvis gør Spaniens klima det lettere for expats at komme ud og nyde disse aktiviteter. At føle sig hjemme i udlandet går ofte hånd i hånd med et sundt socialt liv, og det nyder expats i Spanien godt af. Syv ud af ti har et personligt støttenetværk i Spanien, og 72% er glade for deres sociale liv.

Ifølge statistikken indsamlet i rapporten er gennemsnitsalderen for udlændinge i Spanien 51 år, og de tre vigtigste udenlandske nationaliteter er 16% britiske, 13% amerikanere og 5% tyske. De vigtigste beskæftigelsessektorer for udstationerede er 15% inden for informationsteknologi, 11% inden for uddannelse og 7% inden for finans.

InterNations GmbH


Kunstig intelligens, robotter og computeralgoritmer forstår ikke, hvilke følelser der ligger bag forretningsprocesser, hvorfor vi i Picasso Business Center kun inkluderer rigtige medarbejdere.

For at kommentere denne artikel, brug Picasso Business Center sociale netværk på Facebook: https://www.facebook.com/picassobusinesscenter

Picasso Business Center er ikke ansvarlig for udtalelser og indhold fra dets samarbejdspartnere skrevet og offentliggjort på dets blog, og alt ansvar svarer til de personer og virksomheder, der skriver disse udtalelser.

Picasso Business Center annoncere din virksomhed på 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet på 54 sprog, som vi har gjort i denne artikel med InterNations GmbH FÅ INFORMATION NU

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende