Indlæser...
Farerne ved coworking

Farerne ved coworking

Farerne ved coworking

Sikkerhedskamera fra en coworking i Bogotá, Colombia, fanger en kriminel kl. 12:37 den 15. februar 2024, idet han udgav sig for at være en kollega, der talte i telefon, udnyttede ejernes skødesløshed og sine værelseskammeraters skødesløshed, stjal han to bærbare computere fra erhvervskunder.

" Sikkerhedskamera fra en coworking i Bogota, Colombia, fanger en kriminel, stjæler to bærbare computere fra erhvervskunder. "

Ikke kun er værdien stjålet fra selve computerne, men endnu mere værdifuld er den information, de indeholdt om deres virksomheder.

Picasso Business Center


Kunstig intelligens, robotter og computeralgoritmer forstår ikke, hvilke følelser der ligger bag forretningsprocesser, hvorfor vi i Picasso Business Center kun inkluderer rigtige medarbejdere.

For at kommentere denne artikel, brug Picasso Business Center sociale netværk på Facebook: https://www.facebook.com/picassobusinesscenter

Picasso Business Center er ikke ansvarlig for udtalelser og indhold fra dets samarbejdspartnere skrevet og offentliggjort på dets blog, og alt ansvar svarer til de personer og virksomheder, der skriver disse udtalelser.

Picasso Business Center annoncere din virksomhed på 406 domæner, der tilhører 191 lande og skrevet på 54 sprog, som vi har gjort i denne artikel med Picasso Business Center FÅ INFORMATION NU

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende