Indlæser...

 

Bylovgivning

Når du bygger dit hjem, når du har erhvervet jord, skal arkitekten designe, og bygherren skal bygge dit hjem baseret på statslige lovbestemmelser, forordninger fra det autonome samfund, generel byplanlægningsplan og kommunale byplanbestemmelser, der regulerer byplanlægningen, territoriale planlægning og arealanvendelse, og fastlægger derfor grundejerens specifikke beføjelser og forpligtelser.

Boligkøb

Boligkøb og overdragelser

Det vil være meget fordelagtigt for dig at få juridisk rådgivning fra en tosproget spansk advokat, fordi du i tilfælde af køb af bolig skal sikre dig, at der ikke er nogen embargo på det, at du er ajour med betalingerne af fællesskabsgebyrer, skattefri samt underskrive en kontrakt til fordel for dine interesser, udarbejdet af en advokat med års erfaring. Samt fremskynde procedurerne med notaren.

Realkredit- og skatterådgivning

Ligeledes hjælper vi dig med at skaffe den finansiering, du har brug for, og rådgiver dig om de eksisterende skattefordele, så boligkøbet medfører den lavest mulige udgift.

Boligsalg

Hvis du har til hensigt at sælge din bolig, sætter vi dig i kontakt med de ejendomsmæglere, som vi samarbejder med, samt med vores egne kunder, der ønsker at købe.

Lejekontrakter

Hvis det du ønsker er at leje en bolig, udarbejder vi en kontrakt, der perfekt forsvarer dine rettigheder, helt personlig og i overensstemmelse med dine behov.


Giv os dit navn, efternavn og forretningssituation eller spørgsmål, så vi kan hjælpe dig. Skriv til os på engelsk eller spansk. Tak skal du have.

Brexit

Brexit

Efter folkeafstemningen den 23. juni 2016, hvor Storbritannien stemte for at forlade Den Europæiske Union, begyndte vores advokatfirma at forsvare britiske immigranters rettigheder i Spanien. Vi giver vigtige oplysninger om spørgsmål relateret til Brexit, nuværende rettigheder og pligter vedrørende sundhedspleje, pensioner, ophold, etc. Vi arbejder tæt sammen med den britiske ambassadør i Spanien og den britiske konsul i Andalusien og De Kanariske Øer for at kommunikere bekymringerne fra britiske indbyggere i Spanien til den britiske regering.


Giv os dit navn, efternavn og forretningssituation eller spørgsmål, så vi kan hjælpe dig. Skriv til os på engelsk eller spansk. Tak skal du have.

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende