Indlæser...
Homologering af kørekort

Homologering af kørekort

Ændringen af ​​tilladelsen består i, at homologeringen af ​​det kørekort, du har, ombytning af det, du havde, med den tilsvarende spanske tilladelse, er en meget enklere procedure at gennemføre end at få en ny tilladelse. Ud over de tilladelser, som DGT (General Directorate of Traffic) selv udsteder, er der andre tilladelser, som du kan køre med i vores land. Disse tilladelser giver dig mulighed for at cirkulere under en række betingelser og en vis tid. Derfor, hvis du er bosat i Spanien, råder vi dig til at ombytte dit kørekort til en spansk tilladelse og køre med fuld frihed. Udenlandske kørekort opnået efter underskrivelsen af ​​den respektive aftale kan ikke ombyttes, når indehaveren havde opnået tilladelsen, mens han allerede var lovligt opholdssted i Spanien.


Giv os dit navn, efternavn og forretningssituation eller spørgsmål, så vi kan hjælpe dig. Skriv til os på engelsk eller spansk. Tak skal du have.

Ændring af udenlandsk kørekort

Ændring af udenlandsk kørekort

Hvis du er bosiddende i Spanien og har et kørekort udstedt i dit hjemland, kan du ombytte det til et tilsvarende spansk, og altid udlevere originalen, når der er en aftale med dit hjemland, og lever op til en række administrative krav. Husk: Udenlandske kørekort opnået efter underskrivelse af den respektive aftale kan ikke ombyttes, når indehaveren havde opnået tilladelsen, mens han allerede var lovligt opholdssted i Spanien. Hvis din tilladelse ikke er fra EU, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (Island, Liechtenstein og Norge) og ikke fremgår af listen over lande med en aftale, kan din tilladelse ikke ombyttes. Du bliver nødt til at få en ny tilladelse.


Giv os dit navn, efternavn og forretningssituation eller spørgsmål, så vi kan hjælpe dig. Skriv til os på engelsk eller spansk. Tak skal du have.

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende