Indlæser...
Spansk statsborgerskab efter bopæl

Spansk statsborgerskab efter bopæl

De nødvendige dokumenter for at ansøge om spansk statsborgerskab efter bopæl er følgende:

  • Korrekt udfyldt online formular.
  • Udlændinges identitetskort (TIE), EU-borgercertifikat eller EU-borgerfamiliekort.
  • Fuldstændigt og gyldigt pas fra oprindelseslandet, der omfatter hele den bopælsperiode, der kræves for at opnå statsborgerskab (et, to, fem eller ti år afhængigt af sagen).
  • Den interesserede parts fødselsattest, forseglet eller legaliseret, alt efter hvad der er relevant, og oversat af en edsvoren tolk.
  • Straffeattest fra dit oprindelsesland, forseglet eller legaliseret, alt efter hvad der er relevant, og oversat af en edsvoren tolk.
  • Attest for registrering i byen.
  • Diplomer fra Cervantes Institut for den konstitutionelle og sociokulturelle videnstest (CCSE) og den spanske sprogkundskabstest (DELE).
  • Ægteskabsattest, hvis du er gift med en statsborger af spansk statsborgerskab.
  • Ved mindreårige under 14 år skal der foreligge autorisation fra den person, der er ansvarlig for folkeregistret, samt attest fra uddannelsescentret, hvis der er tale om børn i skolealderen.


Giv os dit navn, efternavn og forretningssituation eller spørgsmål, så vi kan hjælpe dig. Skriv til os på engelsk eller spansk. Tak skal du have.

Nacionalidad española por carta de naturaleza: Ansu Fati

Spansk statsborgerskab af natur-kort

Nationalitet efter natur-kort er en af ​​måderne, hvorpå en udlænding kan opnå spansk statsborgerskab. Selvfølgelig har denne form en enestående natur-kort. Det vil sige, at ikke alle kan ansøge om det, og din ansøgning kræver ikke en bestemt administrativ procedure. Spansk statsborgerskab erhverves af natur, når den person, der er interesseret i at opnå spansk statsborgerskab, begrunder de ekstraordinære omstændigheder, der gør ham eller hende værdig til at blive statsborger, og dermed omgår de krav, der stilles til resten af ​​de personer, der er interesserede i at være spansk. Et eksempel på nationalitet efter natur-kort er den, der gives til de atleter, der har deltaget eller skal deltage i internationale konkurrencer som repræsentanter for Spanien. Fodboldspilleren Ansu Fati født i Guinea Bissau, spiller i F.C. Barcelona, ​​​​der på grund af sin sportslige præstation og professionelle præstationer er blevet betragtet som et af de unge talenter i fodboldverdenen, erhvervede sit spanske statsborgerskab ved et naturbrev i 2019.


Giv os dit navn, efternavn og forretningssituation eller spørgsmål, så vi kan hjælpe dig. Skriv til os på engelsk eller spansk. Tak skal du have.

Anmeldelser fremhævet

Vil du være investeringspartner for Picasso Business Center? Skriv til os.

Investeringspartnere:

Gebyrer

Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet Den side, du ser, blev krypteret, før den blev transmitteret over internettet

Generel forordning om databeskyttelse (GFD) for Picasso Business Center


Picasso Business Center ® og Picasso Business Center-logoet er registrerede varemærker tilhørende